KRVAVA NOC U BEOGRADU Osmoro povredjenih u udesima Hitna pomoc imala 143 intervencije

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA NOC U BEOGRADU Osmoro povredjenih u udesima Hitna pomoc imala 143 intervencije

Stradali motociklisti, policajci, 26 intervencija bilo je na javnom mestu, a Hitnoj su se javljali i hronični bolesnici

Tokom protekle noći i jutros najmanje osam osoba povređeno je u saobraćajnim udesima u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kod mosta na Adi u smeru ka Banovom brdu, sinoć u 21 sat i 14 minuta automobil je udario u stub a učesnik u saobraćajnoj nesreći zadobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << razderotinu na čelu i odvežen u Urgentni centar. U 21 i 57 na uglu ulica 27. marta i Takovske lakše je povređen motociklista i odvezen je u Urgentni centar.

U ulici Miška Kranjca 17 kod opštine Rakovica u 22 i 21 policijska patrola imala je nezgodu u kojoj su tri osobe povređene. Muškarac star oko 35 godina zadobio je istezanje vrata, tupu povredu desnog kolena i desnog kuka, druga muška osoba od 35 godina zadobila je tupu povredu čeonog dela glave, istezanje vrata i tupu povreda desnog kolena, dok je ženska osoba od oko 30 godina zadobila tupe povrede nosa i levog kolena i istezanje vrata. Troje povređenih odvezeno je u Urgentni.

U direktnom sudaru dva automobila u Kumodraškoj ulici kod Darvinove pošte jutros u šest sati i 35 minuta povređene su najmanje dve osobe.

U ulici Kirovljevoj na uglu sa Požeškom 11 minuta posle ponoćimotociklista star oko 19 godina zadobio je tupu povredu desne šake. Macura je rekla da su lekari Hitne pomoći u tokom protekle noći intervenisali ukupno 143 puta, od čega 26 puta na javnom mestu. Za pomoć lekara javljali su se i hronični bolesnici – osobe sa bolestima srca, šlogom i hipertenzijom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.