JP Ada Ciganlija pomaže u  čišćenju snega

Izvor: Blic, 10.Feb.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JP "Ada Ciganlija" pomaže u čišćenju snega

Ekipa JP „Ada Ciganlija“ danas je pomogla da se rasčisti sneg u ulici Ivana Blagojevića u Velikoj Moštanici, kako bi do penzionerke Ljubinke Marković mogao da stigne kombi i odveze je na dijalizu.

Ona svakog drugog dana prima terapiju, pa je neophodno da prilaz njenom dvorištu bude rasčišćen. Ekipa JP „Ada Ciganlija" danas je uz pomoć multikara sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << raonikom i lopata očistila ulicu i prilazne staze kući u kojoj živi Ljubinka Marković.

-Od početka padavina i ledenih dana dajemo doprinos raščišćavanju pojedinačnih ulica i objekata gde za to postoji potreba. Sa mehanizacijom koju imamo trudimo se da pomognemo ugroženim pojedincima i organizacijama i tako rešimo manje probleme naših sugrađana - kaže Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija".

U ovom preduzeću kažu da je njihova ekipa za čišćenje snega spremna da pruži pomoć gde god je to potrebno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.