Izložba džinovskih insekata na Adi

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jun.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba džinovskih insekata na Adi

Izložba "Džinovski insekti i praistorijske morske nemani" biće postavljena od 30. juna do 30. avgusta na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Na površini od 7.000 kvadratnih metara biće izloženo više od 40 eksponata podeljenih u dve tematske celine.Izložba džinovski insekti sadrži 18 eksponata, i pokazaće uglavnom poznate vrste, ali u veličini koja omogućava da se vide detalji koje nikada ne bi bili u mogućnosti da se opaze u prirodi.Izložba praistorijskih morskih nemani >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sadrži više od 20 eksponata, i kako je navedeno, utisci koji ostavljaju ove kolosalne figure i pojašnjenje uslova u kojima su živeli, omogućuje sveobuhvatnu sliku o tim formama života koje su nekada ispunjavale mora.POGLEDAJ KAKO IZGLEDA IZLOZBA - OVDEOrganizator izložbe je Agencija Sevent u saradnji sa JP Ada Ciganlija. Jedan od značajnih događaja koje je ta agencija organizovala bila je prošlogodišnja izložba "Svet dinosaurusa", na beogradskom Ušću.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džinovski insekti na Adi

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jun.2012

Ovog leta Ada Ciganlija vam je pripremila sjajnu izložbu na otvorenom ''Džinovski insekti i praistorijske morske nemani''. Izložba će biti otvorena do 30. avguta Povedite dete ili društvo i uživajte u bubicama velikim po nekoliko metara :) .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.