Izgorela dva splava na Adi Ciganliji, pripadali braći koja su svedočila protiv Šakala

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela dva splava na Adi Ciganliji, pripadali braći koja su svedočila protiv Šakala

Na Adi Ciganliji rano jutros izbio je požar na dva napuštena splava, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i u kojem nije bilo povređenih osoba, izjavio je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Milošević je objasnio da je požar zahvatio dva napuštena splava drvene građe ukupne površine oko 15 kvadratnih metara i da je reč o manjim plutajućim objektima.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jedan splav je potpuno izgoreo, dok je od drugog splava ostala samo konstrukcija - rečeno je agenciji Beta u vatrogasnoj službi.

Požar je izbio nešto pre 05.00 časova, a ugašen je angažovanjem pet vozila i 21 vatrogasca spasioca, precizirao je Milošević i dodao da će nadležni organi utvrditi uzrok izbijanja vatre i materijalnu štetu.

Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je danas da su svedoku saradniku u predmetu "Ćuška", u kome su osuđeni pripadnici paravojne jedinice Šakali, i njegovom bratu, noćas zapaljeni splavovi u Beogradu.

Splavovi su zapaljeni noćas u pet časova i to pokazuje o kakvom predmetu se radi i koliko rizika preduzimaju oni koji rade u Veću za ratne zločine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.