Izvor: Danas, 23.Jul.2012, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor najlepše fotografije Ade Ciganlije

Nagradni konkurs „Leto na Adi“ za izbor najlepše fotografije beogradskog mora otvoren je juče i trajaće do 31. avgusta. Iz JP Ada Ciganlija obaveštavaju građane da fotografije treba da postave na Fejsbuk stranu http://www.facebook.com/Ada.Ciganlija.Beograd i sakupe što više lajkova.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkurs za najlepšu letnju fotografiju Ade Ciganlije

Izvor: Glas javnosti, 24.Jul.2012, 15:22

BEOGRAD - Iz JP "Ada Ciganlija" obaveštavaju da do 31. avgusta traje nagradni konkurs "Leto na Adi". Fotografije sa "beogradskog mora" potrebno je postaviti na Fejsbuk stranu http://www.facebook.com/Ada.Ciganlija . Beograd  i sakupiti što više lajkova.

Nastavak na Glas javnosti...

Biraju najlepšu letnju fotografiju sa Ade Ciganlije

Izvor: Blic, 24.Jul.2012

Nagradni konkurs "Leto na Adi" trajaće do 31. avgusta, najavljeno je iz JP "Ada Ciganlija". Fotografije sa "beogradskog mora" potrebno je postaviti na Fejsbuk stranu Ade Ciganlije i sakupiti što više lajkova...Autori tri fotografije sa najvećim brojem lajkova dobijaju fotoaparat, ručak za dvoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.