Isplivalo telo muškarca na Adi Ciganliji

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivalo telo muškarca na Adi Ciganliji

Telo muškarca starog oko 60 godina isplivalo na površinu Savskog jezera, u delu u kojem je kupanje strogo zabranjeno. U 18.35 pronađeno je telo neidentifikovane muške osobe, na oko 80 metara od obale, saopštilo je JP "Ada Ciganlija".

- Detalji tragedije još uvek nisu poznati, ali se pretpostavlja da se utapanje dogodilo u ranim jutarnjim časovima, pre zvaničnog otvaranja kupališta, kada dežurne službe nisu bile prisutne, a kao posledica naglog pogoršanja zdravstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stanja usled pokušaja preplivavanja Savskog jezera - navodi se u saopštenju.

JP "Ada Ciganlija" još jednom apeluje na sve posetioce da se strogo pridržavaju pravila ponašanja na kupalištu i ne pokušavaju da preplivaju jezera.

Na posetioce se takođe apeluje da se ne kupaju van radnog vremena ekipa spasilačke službe, kako ne bi dolazilo do ovakvih nemilih događaja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telo muškarca isplivalo na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 10.Jul.2017

Telo još neidentifikovanog muškarca od oko 60 godina isplivalo je danas oko 18.35 sati na Adi Ciganliji...Kako navode iz JP "Ada Ciganlija" mesto na kom je pronađeno telo je na oko 80 metara od obale, u delu u kojem je kupanje strogo zabranjeno...- Detalji tragedije još nisu poznati, ali se pretpostavlja...

Nastavak na Blic...

Nađeno telo muškarca na Adi Ciganliji

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2017

Danas je na Adi Ciganliji, na oko 80 metara od obale, na delu kupališta u kome je kupanje strogo zabranjeno, isplutalo telo nepoznatog muškarca starog oko 60 godina, saopštila je pres služba Ade Ciganlije...Detalji tragedije još nisu poznati, ali se pretpostavlja da se utapanje dogodilo u ranim...

Nastavak na N1 televizija...

Telo muškarca isplivalo na Adi Ciganliji

Izvor: Beta, 10.Jul.2017

Leš muškarca starog oko 60 godina nadjen je večeras u Savskom jezeru, u delu Ade Ciganlije u kojem je kupanje strogo zabranjeno.Telo neidentifikovane muške osobe, nadjeno je oko 18.30, oko 80 metara od obale, saopštilo je JP "Ada Ciganlija".Pretpostavlja se da se muškarac utopio u ranim jutarnjim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.