Iskopao se iz sopstvene rake!

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskopao se iz sopstvene rake!

Pored 30-godišnjeg M.M. poreklom iz Rumunije, koji je monstruozne zločine ranije prijavio policiji, istražnim organima se javio još jedan čovek sa sličnom pričom.

Ne jedan, već dva muškarca su uspela da se iskopaju iz sopstvene rake, u koju su ih do vrata zakopali članovi bande beskućnika na dunavskoj adi Čepel, južno od Budimpešte, navodli list "Blik".

Pored 30-godišnjeg M.M. poreklom iz Rumunije, koji je monstruozne zločine >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ranije prijavio policiji, istražnim organima se javio još jedan čovek sa sličnom pričom.

Trenutno se, prema saznanjima pomenutog bulevarskog dnevnika, proverava njegov iskaz, a policija i dalje traga za mogućim leševima zakopanim u dudovoj šumi severnog dela Čepela.

Pomenuti M.M. i dalje se nalazi u jednoj tajnoj kući Baptističke humanitarne organizacije, iz straha od osvete, a njegovo svedočenje je pokrenulo lavinu koja je otkrila seriju stravičnih ubistava.

Ispovest žrtve mađarskog monstruma: Vezali su me i zakopali u zemlju

Rumunija: Novinari otkrili trgovinu organima!

Rumunija: Uhapšeno 90 ljudi zbog internet prevare

Prema saznanjima policije, zločini su počeli još pre godinu, godinu i po dana. Beskućnici i u njihove redove infiltrirani članovi bande, najpre su pljačkali i maltretirali jedni druge, potom i goste koji su dolazili u obližnje kafane.

Krađe su prerasle u ubistva, po pravilu najpre zakopavanjem do vrata, a potom i celog tela. Policija je najpre uhapsila izvesnog Aleksandra M, koji tvrdi da je Makedonac, a po njegovim uputstvima, nakon nagodbe s nadležnim organima, u navedenom dudunjaku blizu čelepske luke iz jedne rake su iskopana četiri leša.

Pretpostavlja se da žrtava ima još, a konkretno se traže ostaci jednog muškarca iz Diošđera, gradića na severu Mađarske, za kojeg svedoci tvrde da je, takođe, zakopan.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.