HOROR U NOVOM SADU: Stravični detalji prebijanja žene – šutirao je i udarao dok nije iskrvarila!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Nov.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U NOVOM SADU: Stravični detalji prebijanja žene – šutirao je i udarao dok nije iskrvarila!

Jovica Mitrović (54) preksinoć je u porodičnoj kući u malom naselju Kasapska Ada, na obodu Novog Sada, ubio nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov (49).

Kako nezvanično saznaje Blic, drama je počela kada se bračni par vratio sa slavlja.

Supružnici su se navodno posvađali, a tokom svađe Jovica je počeo da udara ženu rukama i nogama. Ona je peminula na licu mesta od povreda glave, a kod oboje je ustanovljen alkohol >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u krvi.

Ubica je sam pozvao policiju, a policija ga je uhapsila u kući. Kasnije je i priznao da je počinio zločin. Telo žene pronađeno je u kući u noći između subote i nedelje oko jedan sat posle ponoći.

Komšije, kojih je vrlo malo u naselju koje se nalazi pored gradske deponije, nisu mogle da poveruju da je Jovica ubio ženu.

- On je bio dobar čovek, držao je svinje i od toga je živeo. Imao je i kuću u gradu, ali je prešao ovde da živi - priča komšija.

On dodaje da su, međutim, i Jovica i Biljana imali problem sa alkoholom.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

- Ona je na deponiji sakupljala sekundarne sirovine. Nisu oni dugo živeli zajedno, ne znam šta im bi da se ovo sve desi. Čuli smo da je često menjala ljude sa kojima je živela i znamo da mu je pravila dosta problema, ali šta je trebalo da mu uradi da je ubije, ne znamo - dodaju komšije.

Oba supružnika ranije su imale brakove, a komšije kažu da je ona pre nego što su se našli stanovala u drugoj kući u blzini.

U straćari u kojoj se dogodilo svirepo ubistvo juče nije bilo nikoga, jer je par živeo sam.

Supružnici svoje probleme ranije nisu prijavljivali, a policija ih nije posećivala zbog nasilja u porodici. Iako su se svađali, niko od komšija nije ranije video Biljanu sa bilo kakvim povredama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NS: Ubio suprugu golim rukama

Izvor: OkRadio.rs, 14.Nov.2016

Jovica Mitrović (54) osumnjičen je da je preksinoć u porodičnoj kući u malom naselju Kasapska Ada, na obodu Novog Sada, ubio nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov (49). Kako nezvanično saznaje "Blic", drama je počela kada se bračni par prethodne večeri vratio sa slavlja. Supružnici su se navodno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.