Festival Supernatural za vikend na Adi Huji

Izvor: Blic, 11.Jul.2013, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival Supernatural za vikend na Adi Huji

Poslednji u nizu programa ovogodišnjeg Beogradskog letnjeg festivala je Supernatural, koji će se održati 13. i 14. jula od 17 do 21 čas u Supernatural parku na Adi Huji. Pored edukativnog, posetioce očekuje i raznovrstan besplatan umetnički, kulinarski i muzički program.

Posle sedam godina postojanja, Supernatural je jedan od najvećih ekoloških pokreta u Srbiji i regionu koji kroz Supernatural festival i druge edukativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << programe za zaštitu životne sredine, obrazovanje i kulturu promoviše ekološke vrednosti.

Kao rezultat toga nastaje i projekat Supernatural park, koji ima za cilj revitalizaciju eko-sistema Ada Huje.

Nizom manifestacija za promociju samog parka, kao i aktivnosti za unapređenje eko-sistema i bio-diverziteta, Supernatural park je postao centar za očuvanje životne sredine, obrazovanje i kulturu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supernatural za vikend na Adi Huji

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jul.2013, 00:24

Poslednji u nizu programa ovogodišnjeg Beogradskog letnjeg festivala je Supernatural, koji će se održati 13. i 14. jula od 17.00 do 21.00, u Supernatural parku na Adi Huji. Pored edukativnog, posetioce očekuje i raznovrstan besplatan umetnički, kulinarski i muzički program. .. Read MoreThe post...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.