FITNES-INSTRUKTORKA-Tijanin-ubica-me-napao-na-Adi-ali-sam-ga-prebila

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FITNES-INSTRUKTORKA-Tijanin-ubica-me-napao-na-Adi-ali-sam-ga-prebila

Instruktorka fitnesa Nataša Nikolić (35) tvrdi da je prošlog leta na Adi Ciganliji izmlatila Dragana Đurića, monstruoznog ubicu Tijane Jurić, koji je bez ikakvog povoda pljunuo na plaži.

- Bila sam sa drugaricama na Adi i baš sam legla na ležaljku kada je pored mene prošao visoki, krupni mladić i, onako uz put, pljunuo me po butini! Bila sam preneražena i šokirana šta me je snašlo! Nisam mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << verujem! Krv mi je navrla u glavu i onako mahinalno, bez razmišljanja, dihvatila sam punu šaku šljunka i bacila na njega. Iako sam ga pogodila pravo u glavu, nije se ni okrenuo, samo je nastavio da ide pravo… – kaže Nataša za “Informer”.

Zatim je potrčala za njim i počela da ga bije čime je stigla.

- Udarala sam ga rukama, po glavi… Ne znam ni sama koliko puta! Iako je znatno viši i krupniji od mene, ni u jednom trenutku nije pokušao da se odbrani! Niti je izustio ijednu reč! Mlatila sam ga čas levom, čas desnom rukom, a udarci su odzvanjali. On je sve to ćutke podnosio i kada sam ga dobro izmlatila, bez reči je otišao dalje – priča Nataša.

Ona smatra da je Đurić mogao da je oduva jednim udarcem da je hteo da joj uzvrati.

- Ali nije jer je evidentno slabić i kukavica koja ima problem sa ženama! Još tada sam, prepričavajući svima šta me je snašlo, reklada će taj kad-tad da siluje ili napadne neku ženu. I nažalost, bila sam u pravu – zaključuje Nataša.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Fitnes-instruktorka iz Beograda: Tijanin ubica me napao na Adi!

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2014, 02:19

Instruktorka fitnesa Nataša Nikolić (35) tvrdi da je prošlog leta na Adi Ciganliji izmlatila Dragana Đurića, monstruoznog ubicu Tijane Jurić, koji je bez ikakvog povoda pljunuo na plaži. - Bila sam sa drugaricama na Adi i baš sam legla na ležaljku kada je pored mene prošao visoki, krupni mladić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.