Izvor: B92, 25.Nov.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija "Našoj Srbiji"

Beograd -- Generalni menadžer beogradskog "Hajata" Žan Pjer Markadije predao je donaciju od 515.000 dinara nevladinoj organizaciji "Naša Srbija".

On je tom prilikom istakao da je ovo lep nastavak saradnje, koja je počela aprila ove godine, kada je na Adi Ciganliji održan humanitarni golf turnir i sav prikupljeni novac, oko 600.000 dinara, uručen ovoj nevladinoj organizaciji.

Direktorka "Naše Srbije" Sanja Pajević-Bundalo rekla je da je ova donacija namenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << realizaciji programa "Dani prijateljstva", u okviru projekta "Škola prijateljstva" koja se svakog leta održava na Tari, pružajući deci mogućnost da razviju svoje kreativne potencijale.

U okviru ovog programa, deca različitih nacionalnosti sa teritorije Srbije razvijaju kreativnost u raznovrsnim radionicama i, družeći se, uče o svim lepotama različitosti porekla, običaja i mišljenja, kazala je Pajević-Bundalo.

NVO "Naša Srbija" pruža pomoć i zaštitu deci koja su tokom ratova ostala bez jednog ili oba roditelja u Srbiji, Republici Srpskoj, kao i srpskim enklavama na Kosovu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.