“Diskaveri” napravio trejler za most na Adi

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Diskaveri” napravio trejler za most na Adi

Ekipa emisije “Gradimo veće i bolje”, koja svoje emisije emituje na kanalu “Diskaveri”, napravila je trejler za emisiju o mostu preko Ade Ciganlije.

U svom širokom opisu mosta, vođa ekipe Deni Forster uporedio je budući most sa tehničkim čudom i konstatovao da će ova građevina biti novi simbol Beograda. Još polovinom marta, kada je počela i završna faza izgradnje pilona, počelo je snimanje emisije koja će pomoći da o ovom graditeljskom čudu sazna ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svet, što je najavljivano još u novembru 2010. godine.

U emisiji će posebno biti reči o nekim izvanrednim odlikama ovog mosta. Govoriće se između ostalog i o tome da će most preko Save biti najveća prekorečka veza sa jednim pilonom na svetu, da će biti otporan na zemljotrese, da se na gradilištu trenutno odvija najveća operacija zavarivanja u Evropi itd.

Prema ranijim najavama, epizoda broj 5 novog serijala "Gradimo veće i bolje", koja sadrži priču o novom simbolu Beograda, biće emitovana početkom maja na kanalu "Diskaveri".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.