Dino park od subote na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 26.Maj.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino park od subote na Adi Ciganliji

U subotu 28. maja na Adi Ciganliji će biti otvorena nova atrakcija - Dino park. Na jednom mestu biće jedinstvena izložba replika dinosaurusa, edukativnog i zabavnog karaktera.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa životom i svetom ovih fascinantnih bića, a najmlađi za igru kroz radionice u crtanju, izradu stripova, kopanje u pesku u traženju fosilnih ostataka.

Postavka je otvorena svakoga dana od 10 do 20 časova, na početku Makiške strane Ade Ciganlije. Cena karte je 350 dinara za odrasle, a 250 za decu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Deco, dinosaurusi vas čekaju!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016

Na Adi Ciganliji u Beogradu od subote, 28. maja biće otvoren Dino park (na Makiškoj strani)...Roditelji, evo prilike da obradujete svoju decu!..Od subote, 28. maja od 10 časova, na Adi Ciganliji (početak Makiške strane) biće otvoren Dino park -  jedinstvena izložba replika dinosaurusa u prirodnoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.