Dečja radionica Naš grad u subotu na Adi

Izvor: Blic, 28.Jul.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja radionica "Naš grad" u subotu na Adi

Dečja radionica "Naš grad", biće održana u subotu, 30. jula, od 15 do 18 časova, na Adi Ciganliji, na početku šetačke staze ka restoranu "Jezero".

Namenjena je deci predškolskog i školskog uzrasta, koja će uz pomoć voditelja, koristeći različite materijale, praviti svojevrsnu maketu grada iz mašte, koju će kasnije bojiti.

Dečja radionica je otvorenog tipa, kreativnog karaktera i ima za cilj da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istakne značaj zajedničkog rada na negovanju kulture stanovanja i izgradnji svesti, prvenstveno najmlađih.

Javna preduzeća "Gradsko stambeno" i "Ada Ciganlija" organizuju ovu radionicu u želji da najmlađim sugrađanima pruže priliku da jedan dan školskog raspusta provedu u prirodi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.