DRAGAN ĐILAS OBIŠAO DEVET BEOGRADSKIH GRADILIŠTA

Izvor: Kurir, 25.Jul.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGAN ĐILAS OBIŠAO DEVET BEOGRADSKIH GRADILIŠTA

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da će saobraćaj na mostu Gazela biti uspostavljen punim kapacitetom tek kroz četiri meseca - 15. novembra, dok će kompletna rekonstrukcija mosta "Gazela" biti završena do kraja februara iduće, 2012. godine. Takođe Đilas je rekao i da će most preko reke Save kod Ade Ciganlije biti spojen 8. avgusta.

Đilas je novinarima, posle sedmočasovnog obilaska devet beogradskih gradilišta, rekao da će ubrzo po spajanju dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << strane mosta radovi biti obustavljeni na dva dana, da bi građani mogli da prošetaju mostom.

"Gradski funkcioneri i predsednik Srbije Boris Tadić 8. avgusta će simbolično prošetati preko novog mosta koji će sa delimičnim pristupnim putevima biti završen 15. decembra", rekao je Đilas.

"Taj rad je najveći odgovor onima koji su u politici 20 godina, a nisu uradili ništa", kazao je Đilas novinarima na Dobanovačkoj petlji.

Gradonačelnik je u pratnji novinara posetio dva vrtića, jednu osnovnu školu, gradilište u Mirijevskom bulevaru, Sportski centar "Olimp", dva mosta i dva gradilišta na drumskoj obilaznici oko glavnog grada.

Završetak izgradnje četiri nova bazena u Sportskom centru "Olimp" je predviđen za početak avgusta, i cenntar će tada moći da ođednom primi 2.000 kupača.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.