CEFL: Repriza finala na Adi

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEFL: Repriza finala na Adi

Posle pobede na otvaranju regionalne Sportklub Lige centralne Evrope u Zagrebu, SBB Vukovi će u subotu (17,30 časova) je na stadionu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji igrati reprizu finale prošlogodišnje lige. Naime, „čoporu sa Ade“ u goste dolaze Vulvsi iz Budimpešte, koje su u glavnom gradu Mađarske, prošle godine pobedili posle velike i vrlo uzbudljive borbe.
Tada je bilo 34:33 za srpski čopor, a detalji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tog meča se i dalje prepričavaju. Zanimljivo je da Vulvse ove godine predvodi Čaba Juhas, nekadašnji kvoterbek novosadskih Djuksa i reprezentacije Srbije.
- Verujem da će ovo biti najveći izazov do sada ove sezone. Tako je bilo i u finalu prošle godine, a ovaj tim ponovo ima neke sjajne igrače, a doveo je i neke nove. Iako ga nisam gledao, čuo sam jako dobre stvari o Juhasu. U svakom slučaju, ovo će biti odlična utakmica na startu sezone i sjajna predstava za gledaoce – rekao je Ruben Drouns, asistent glavnog trenera Vukova i nekada osvajač NFL prstena kao trkač Njujork Džajantsa.
Vulvsi su na startu sezone ubedljivo pobedili austrijske Blu Devilse (36:14) i tako već na startu pokazali da će ponovo napasti trofej u regionalnom takmičenju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.