Beograd: Tri osobe povređene u tri saobraćajna udesa

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Tri osobe povređene u tri saobraćajna udesa

Hitna pomoć je tokom noći obavila 110 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu, i u tom periodu dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparolka te zdravstvene službe dr Nada Macura.

Sinoć oko 22.30 časova na uglu ulica Grčića Milenka i Ustaničke u saobraćajnom udesu povređena je žena starosti oko 34 godine, i bez vidljivih povreda prebačena u Urgentni centar.

Oko 21.25 časova u saobraćajnom udesu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Adi Ciganliji motociklista je zadobio ortopedsku povredu skočnog zgloba i prebačen je u zdravstvenu ustanovu na Banjici, istakla je dr Macura.

Oko 20 časova u Borskoj ulici u saobraćajnom udesu devetogodišnja devojčica zadobila je povredu glave i ramena i, pod sumnjom da je zadobila i potres mozga, prebačena je u Institut za majku i dete.

Hitna pomoć je za 24 sata obavila 250, od kojih 58 na javnom mestu, precizirala je portparol Hitne pomoći.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom, šlogovima i psihijatrijski pacijenti, rekla je dr Macura.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.