Balašević u Štikliranju (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Maj.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević u "Štikliranju" (VIDEO)

Đordje Balašević obeležio je istoriju domaće muzike brojnim pesmama koje su postale legendarni hitovi koji ne prestaju da osvajaju brojne obožavaoce čak i novih generacija.

Upravo iz tog razloga ali i zbog slušalaca koji mesecima unazad žele da Đole bude tema emisije, u petak 13. maja voditeljka Dragana Pačanin štikliraće panonskog mornara, njegovu dugogodišnju karijeru i naravno muziku.

Humanitarni karting na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Adi Huji (FOTO)

"Obećaj mi da..." sa Jellenom (FOTO)

Radio S u “Belim lavovima” (VIDEO)

Kako Đorđe Balašević ima ogroman broj hitova koje slušaoci vole, ekipa Štikliranja odlučila je da ova tema bude zaslužuje malo više mesta, pa će slušaoci moći da uživaju u Balaševićevoj muzici i u ponedeljak, 16. maja. Pored priče o njegovoj bogatoj karijeri, slušaoci će moći da čuju i delove zanimljivih intervjua koje je Djole do sada dao, kao i njegove uvek zanimljive priče tokom koncerata koje svaki čine posebnim i drugačijim, ali podjednako interesantnim i duhovitim za slušaoce.

U petak uveče od 19.15. ostavite po strani svoje planove, obaveze i budite uz Radio S jer vam "Štikliranje" obećava nezaboravan provod.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.