Izvor: Kurir, 01.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel Beograđanima da se pridržavaju pravila Ade Ciganlije

BEOGRAD, 1. avgusta (Tanjug) - Uprava javnog preduzeća "Ada Ciganlija" apelovala je danas na posetioce da tokom vikenda, kada su prognozirane izuzetno visoke spoljne temperature, povedu više računa o sebi i deci, kao i da se pridržavaju pravila koja važe na kupalištu. Kupanje na Savskom jezeru dozvoljeno je samo u radno vreme spasilačkih službi, od 10 do 19 sati, a posetioci ne treba da se kupaju van delova jezera koji su obeleženi bovama, kao ni na mestima gde postoji zabrana kupanja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

„Beogradsko more” kao košnica

Izvor: Politika, 02.Avg.2008, 00:37

Najavljeni talas vrućina na obale Savskog jezera mogao bi da privuče više od sto hiljada ljudi, broj incidenata i nezgoda manji nego na početku kupališne sezone ..„Beogradsko more” dočekaće, prema procenama nadležnih, više od sto hiljada posetilaca, budući da u srpskoj prestonici...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.