Adi – Knjiga Starih Stihova (naruči)

Izvor: SerbianUnderground.com, 27.Nov.2011, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adi – Knjiga Starih Stihova (naruči)

Aleksandar Radanovic - Adi počeo je sa snimanjem 2003. godine u Vukovaru, dok se aktivno posvetio muzici 2008. godine, kada je započeo rad na 2 projekta, album i mixtape, od kojih je mixtape (kompilacija), pod nazivom 'Knjiga starih stihova' upravo završen.

Na mixtape-u se nalazi 16 pesama, različite tematike, gde preovladava tvrdji zvuk, a samim tim će verovatno za svakoga biti po nešto. Gosti koji su podržali Adijev rad su: grupa Ziplok, Andra, Shora, Royal, KroN, Boba, Shomi, Mac i Tijana. Za bitove su zaslužni Giry, Nemir i Feer, dok je mix&mastering odradio DebreXProduction.
Pesme su snimane u Ziplok studiju, studiju Vilenjak kao i u Black&Blue studiju, koji je u junu 2011. godine, Adi, zajedno sa Shorom i Debrexom otvorio u Sremskoj Kamenici.

Osim navedenih, Adi je do sada saradjivao i sa Sha, Djaretom, Goldie-em, Fox-om, Shea-om, Medom, Karizmatikom itd.
Ono što je posebno uticalo da sajt Serbianunderground podrži prodaju ovog izdanja, jeste njegov humanitarni značaj. Naime, sav prihod od prodaje ovog CD-a će završiti kao pomoć 'Dečijem selu u Sremskoj Kamenici'.
Cena CD-a je 250din. + troškovi PostExpress-a (200din.). Na stizanje porudžbine se čeka 1 radni dan.
PORUDŽBINA
[contact-form-7]

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.