Ada Ciganlija – otvaranje letnje sezone

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Jun.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada Ciganlija – otvaranje letnje sezone

BEOGRAD - U petak 22. juna i subotu 23. juna 2018. godine, treći put zaredom, tradicionalnim koncertima na makiškoj strani Ade Ciganlije, svečano će biti otvorena letnja kupališna sezona na Savskom jezeru.

 
Svi posetioci će moći da, u jedinstvenom prirodnom ambijentu Ade Ciganlije, potpuno besplatno uživaju u hitovima nekih od najvećih muzičkih imena domaće estradne scene. Oba dana, program počinje od 18 časova, dok se satnica koncerata odvija po sledećem rasporedu: u petak 22. juna, od 21.30 časova počinje nastup Amadeus benda, dok će u hitovima Dženana Lončarevića posetioci uživati sa početkom od 23.30 časova.
 
Nastup Ane Kokić rezervisan je za subotu od 21 h, dok će Leksington...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

BELEF počinje 22. juna!

Izvor: Mondo, 18.Jun.2018

Čak 25 različitih događaja na 27. izdanju Beogradskog letnjeg festivala...Svečano otvaranje 27. BELEF festivala biće u petak, 22. juna u Kombank dvorani. Nastupom koji počinje u 20 časova predstaviće se GIPAC Summer Music Festival iz NR Kine, a sa njima će nastupiti i solisti Beogradske opere...Svečanom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.