Aca Amadeus čeka suđenje u kafani!

Izvor: Poštar.rs, 05.Nov.2014, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Amadeus čeka suđenje u kafani!

U novootvorenoj kafani na Adi Huji „Carska ohota“ bilo je baš veselo za dobar provod bila je zadužena Aleksandra Bursać i Miloš Brkić a kako smo videli provodio se i Aleksandar Stanimirović iz grupe „Amadeus bend“.

On je sa nekoliko drugova došao malo iza 22sata i smestio se za sto tik uz muziku i uživao u pokojoj čašici zestine ali i u dobroj muzici. Dok čeka suđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Poštar.rs << sa bivšim suprugom Goce Tržan, Ivanom Marinovićem, Aca Amedeus nije želeo ništa da priča o tome već kako nam je rekao došao je da se provede i opusti. Carska ohota koju obavezno morate posetiti je dizajnirana u etno stilu i odiše duhom starih lovaca, čime se i opravdava ime kluba. Čitav lokal urađen je u prirodnim materijalima, u kamenu i drvetu, što doprinosi autentičnoj etno atmosferi koje se ne bi postidela ni najizvikaniji lokali na svetu.

IZVOR: Folk-estrada.hr

Nastavak na Poštar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poštar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poštar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.