190 godina kupališta na Adi

Izvor: Glas javnosti, 17.Jun.2011, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

190 godina kupališta na Adi

BEOGRAD- Letnja kupališna sezona na  beogradskom izletištu Ada Ciganlija biće otvorena 24. juna, najavio je  direktor Javnog preduzeća (JP) "Ada Ciganlija" Zoran Gajić.

Na konferenciji za novinare on je rekao da će sezona kupanja biti otvorena besplatnim koncertom i vatrometom na ulazu u Adu, ističući da će time biti obeleženo 190 godina tog beogradskog kupališta.

Na koncertu, čiji su organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << JP Ada Ciganlija i Pivara Karlsberg, učestvovaće glumac Sergej Trifunović i Big bend koji će izvesti poznate svetske hitove u džez obradi, hrvatski bend Overflou i Del Adno bend, koji ove godine obeležava 25 godina od osnivanja.

Posle ponoći, oni koji vole elektronsku muziku, moći će da uživaju u nastupu Đ Pepea iz Beograda, Riva Stara, kao i Slovenca Valentina Kanzajanija. "Planiramo da svaki naredni početak sezone obeležimo na sličan način i građanima priredimo dobru zabavu", dodao je Gajić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.