Zaposleni za sutra najavili ulazak u zgradu televizije Avala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni za sutra najavili ulazak u zgradu televizije Avala

BEOGRAD -

Zaposleni u televiziji Avala, koji štrajkuju od 22. decembra zahtevajući isplatu zaostalih zarada, saopštili su danas da će sutra u podne pokušati da uđu u zgradu i na svoja radna mesta.

"U petak, 17.2.2012. godine, zaposleni će tačno u podne pokušati da uđu u zgradu i na svoja radna mesta, pa pozivamo kolege iz drugih medija da to zabeleže i informišu javnost", navodi se u saopštenju Štrajkačkog odbora.

Zaposleni su ponovo pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlasnike televizije da im isplate zaostala dugovanja.

"Zaposleni ponovo poručuju Danku Đuniću, renomiranom bečkom advokatu Johanu Verneru Krausu, a pogotovo Željku Mitroviću - gospodo, zasucite vi rukave i završite posao koji je trebalo da bude gotov još pre dva meseca. Vama, bar kako kažete, pare nisu problem. Nadamo se da ćete ovog puta biti dorasli situaciji i da ćete isplatama zaostalih dugovanja doneti najbolju odluku za opstanak televizije i dobro svih zaposlenih", istakao je Štrajkački odbor.

Predsednik Štrajkačkog odbora Nikola Vukomanović rekao je ranije da su honorarni saradnici TV Avala dobili poruku putem mobilnog telefona kojom su obavešteni da će im od 20. februara biti zabranjen ulaz u zgradu televizije.

Avala je jedna od pet komercijalnih televizija koje imaju dozvolu za emitovanje na celoj teritoriji Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.