Izvor: Kurir, 14.Jul.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sutra najavljen štrajk železničara

BUDIMPEŠTA, 13. jula (Tanjug) - Jedan od najvećih mađarskih železničarskih sindikata VDSZSZ pozvao je svoje članove da sutra započnu neograničeni štrajk zato što vlada nije prihvatila njihov zahtev za povećanje plata. VDZSZS, jedan od šest sindikata železničara u Mađarskoj, objavio je danas da traži povećanje plata u branši za 10 odsto, povrh onog od 6,9 odsto koje im je obezbeđeno za ovu godinu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Železničari Mađarske od danas u štrajku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2008

BUDIMPEŠTA - Jedan od najvećih mađarskih železničkih sindikata najavio je od danas neograničen štrajk, protestujući zbog odluke vlade koja je odbila zahtev tog sindikata za povećanje plata, saopšteno je u Budimpešti...Radnički sindikat VDSZSZ, jedan od šest najvećih železničkih sindikata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.