Vučić od ponedeljka štrajkuje glađu

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić od ponedeljka štrajkuje glađu

Aleksandar Vučić od ponedeljka štrajkuje glađu na javnom mestu.Ukoliko do nedelje uveče ne objave da su priveli lice odgovorno za ovaj kriminal, u ponedeljak u 10 sati ići ću u štrajk i gladju i žedju, najavio zamenik predsednika SNS-a.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u ponedeljak, 5. jula, početi štrajk gladju i žedju na mestu "gde svi mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da ga vide" ukoliko nadležni organi do nedelje uveče ne pronadju NN lice, koje je odgovorno za distribuciju lažne uplatice sa logom naprednjaka u Boru.

"Ukoliko do nedelje uveče ne objave da su priveli lice odgovorno za ovaj kriminal, u ponedeljak u 10 sati ići ću u štrajk i gladju i žedju, a biće i video nadzor. To ću izvesti na mestu gde možete svi da vidite, a neću uzeti na kap vode, ni zalogaj hrane, ni lekove", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Na pitanje da li će štrajkovati ispred Vlade Srbije, Vučić je odgovorio da je to jedna od opcija, a da će "možda otići i ispred kabineta Ivice Dačića".

"Ne mislim da mogu da izdržim duže od 15-20 sati, posebno što će da bude vrućina", rekao je Vučić i dodao da će u nedelju saopštiti na kom mestu će otpočeti štrajk.

Vučić je rekao i da je jučerašnje saopštenje "PTT Srbije" da je neko platio poštarinu od 12.000 dinara "nije tačno, jer na pismu u kome su distribuirane uplatnice nije bilo markice".

On je ponovio da naprednjaci traže smenu ministra zdravlje Tomice Milosavljevića i naglasio da SNS osudjuje njegove izjave prethodnih dana.

"Pozivamo ga da podnese ostavku, iako znamo da mu to ne pada na pamet, pošto mu je fotelja važnija od svega drugog", kazao je Vučić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.