Vozač JP Vrbas štrajkuje glađu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač JP Vrbas štrajkuje glađu

Vozač Javnog preduzeća za prevoz "Vrbas" Miodrag Blagojević danas je započeo štrajk glađu ispred zgrade Opštine Vrbas.

On se odlučio na ovaj korak nezadovoljan stanjem u preduzeću, neizmirenim potraživanjima i neizvesnom položaju u kojem se našao on i njegove kolege.

Traži da im firma isplati otpremnine, jer je praktično ugašena, a vodi se kao da radi. Dva meseca, kako kaže, niti jedan vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije otišao na posao, niti ih je neko pozvao da dođu na radno mesto.

U Opštini Vrbas upoznati su sa ovim slučajem. Predsednik opštine Milan Glušac kaže da je i lično razgovarao sa Blagojevićem i zamolio ga da obustavi štrajk glađu. On je istakao da Opština nije u mogućnosti, niti zakonski može da da otpremnine, te da su iscrpeli i sve druge mogućnosti, kao lokalna samouprava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.