Izvor: S media, 06.Maj.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ ODGOVARA VLADIKI GRIGORIJU: Kako je štrajk glađu veći greh od pedofilije? (VIDEO)

Na pitanje da prokomentariše neke stavove koji dolaze iz SPC i izjave njenih zvaničnika, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je rekao da se i sam čudio mnogim stvarima koje je čuo.

Vučić je, naime, objasnio da se čudio tome da je za crkvene velikodostojnike veći greh štrajk glađu nego pedofilija i nekim drugim izjavama koje su, kako smatra, išle do direktnog uplitanja u partijsku politiku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i promovisanja partijskih lidera.

Vučićev odgovor odnosi se između ostalog i na sinoćni intervju vladike Grigorija koji je uzburkao javnost u Srbiji. Opširnije OVDE.

(Tanjug/ S media)

FOTO: Beta/ Marko Rupena

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Čudno mi je da je štrajk glađu veći greh od pedofilije

Izvor: BKTV News, 06.Maj.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sa predstavnicima Srba sa severa Kosova i Metohije i sa onima koji žive južno od Ibra sastati sutra ili prekosutra i dodao da očekuje da će posle tih razgovora sve biti drugačije.. . Na pitanje da prokomentariše neke stavove...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.