Treći štrajk zaposlenih u londonskom metrou

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći štrajk zaposlenih u londonskom metrou

Zaposleni u podzemnoj železnici u Londonu danas štrajkuju treći put u poslednja tri meseca,skoro sve linije jutros su otkazane ili proredjene, a 24-časovni štrajk bi trebalo da bude okončan kasnije u toku dana.

Hiljade zaposlenih se teškom mukomprobijalo do svojih radnih mesta.

London se sprema za novi štrajk radnika metroa
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Dva najveća sindikata podzemne željeznice saopštila su da je akcija preduzeta kako bi se zaštile stotine radnih mesta u tom preduzeću.

Gradonačelnik Londona Boris Džonson štrajk je ocenio "besmislenim", a sindikati su ga optužili da je izneverio predizborna obećanja.

Prethodni štrajk, održan u oktobru, doveo je do poremećaja 40 odsto saobraćaja u podzemnoj železnici.

Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi štrajk radnika metroa

Izvor: Capital.ba, 03.Nov.2010

LONDON, Radnici podzemne željeznice u Londonu stupili su danas u jednodnevni štrajk, što je treća obustava rada u proteklih nekoliko mjeseci. Skoro svaki polazak voza u londonskoj mreži podzemne željeznice, koja svakodnevno preveze tri miliona putnika, otkazan je ili kasni. Oko 80 stanica je zatvoreno,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.