Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajkuje glađu u Parku Mladen Stojanović a ima svoju firmu

BANJALUKA - Njegoš Tomić, sin poginulog borca VRS iz Višegrada, koji već danima štrajkuje glađu zato što je nezaposlen, vlasnik je kompanije PG “Njegoš” iz Višegrada, prenosi ATV.

Tomić je dobio na ime firme podsticaj od Zavoda za zapošljavanje RS u iznosu od 8.000 KM bespovratno u okviru programa samozapošljavanja.

U dokumentaciji koja je u posjedu ATV, osim Ugovora o subvencionisanju koji je sklopljen 7. septembra 2015. godine, nalazi se i potvrda o registraciji firme.

(NN/atvbl.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njegoš ima firmu, ali ne radi

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Feb.2016

Poljoprivredno gazdinstvo sam osnovao u pokušaju da sebi obezbijedim posao i da nešto zaradim, ali nisam uspio. Projekat je propao, a firma sada postoji samo na papiru. Novac koji sam dobio od države otišao je na vraćanje starih dugova. Ovim riječima Njegoš Tomić iz Višegrada, dijete poginulog...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.