Štrajkači i tokom noći u „Mitrosu

Izvor: Press, 09.Mar.2010, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajkači i tokom noći u „Mitrosu"

Oko 150 radnika bivšeg „Mitrosa", koji su posle privatizacije formalno prevedeni u novo preduzeće „Takovo agrar", danima su u generalnom štrajku, a od vikenda radnici preduzeće ne napuštaju ni tokom noći.
- Podeljeni smo u dve grupe koje dežuraju po 12 sati. Nećemo napustiti fabriku dok se ne reše naši zahtevi da državni organi preispitaju privatizaciju preduzeća koje može da oživi stočarstvo u Sremu i Mačvi i normalno funkcioniše. Mi smo izrazili otvorenu sumnju da se firma...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Čuvaju fabriku i noću

Izvor: Danas, 09.Mar.2010

Protesti i generalni štrajk radnika Mitrosa koji su nakon privatizacije formalno prebačeni u Takovo agrar, traju danima. Od vikenda oko 150 radnika fabriku ne napušta ni noću. Organizovali su se po grupama i dežurstva traju po 12 sati.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.