Izvor: Novine novosadske, 04.Sep.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk upozorenja u “Stanu”

Zaposleni u JKP Stanu dobijaju plate gotovo duplo manje od one koja je precizirana kolektivnim ugovorom, putni troškovi kasne, a oko 130 zaposlenih još uvek nije primilio mesečnu zaradu za jul mesec, zbog čega je u tom preduzeće u četvrtak zakazan jednočasovni štrajk upozorenja, navodi se u saopštenju sindikata Nezavisnost.
-Održavanje stambenih zgrada predstavlja jedno od najbitnijih strateških pitanja za grad, a pošto radnici JKP Stana te poslove obavljaju stručno, savesno >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << i odgovorno, oni očekuju da takav tretman imaju i od nadležnih organa – navodi se u saopštenju u kojem se takođe ističe da jednosatni štrajk predsdtavlja poziv nadležnima u gradu da konačno otvore dijalog o ovome problemu koji nije od juče, pa se zato i ne može još dugo gurati pod tepih.
NNS

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk upozorenja radnika JKP Stan

Izvor: Novine novosadske, 04.Sep.2012

Članovi Sindikata ”Nezavisnost” iz JKP Stan, najavili su da će u četvrtak 6 septembra održati jednosatni štrajk upozorenja koji će, kako je saopšteno, predstavljati poziv da se kroz otvoreni dijalog sa nadležnima u gradu počne rešavati ”jedan ozbiljan problem koji nije od juče i koji...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.