Štrajk upozorenja u Mitrosremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2010, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk upozorenja u "Mitrosremu"

SREMSKA MITROVICA - U organizaciji Saveza samostalnih sindikata, danas je u krugu Fabrike za preradu kukuruza "Korn" u sastavu mitrovačkog "Mitrosrema" održan štrajk upozorenja, a organizatori su najavili da će štrajkovati svakodnevno dok im ne budu isplaćene zaostale zarade.

"Naš osnovni zahtev je isplata zaostalih zarada, a neposredno pred ovaj protest isplaćena nam je januarska plata", izjavio je predsednik Sindikata Stevan Jovanović. On je rekao da je planirano da radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svakodnevno na jedan sat obustavljaju rad do ispunjenja zahteva, ali da će se o daljim merama precizno dogovoriti posle Uskrsa.

Radnici posebno insistiraju da im se jasno kaže kojim parama je "Mitrosrem" kupljen i da li je privatizacija bila regularna, naglasio je Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.