Izvor: B92, 03.Feb.2010, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk kosovske policije

Gračanica -- Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije počeli su štrajk u policijskom kampu u mestu Kišnica kod Gračanice, zahtevajući da im se povećaju plate.

Potrparol Kosovske policije Arben Beka rekao je agenciji Beta da su pripadnici specijalne jedinice tražili da se njihove plate povećaju za sto odsto. Učesnici protesta su, kaže Beka, istakli da su nadležnima dali rok da odgovore na njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahtev do sutra u devet sati i da će ako njihov zahtev ne bude ispunjen, nastaviti štrajk.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, pripadnici specijalne jedinice imaju platu od oko 270 evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Specijalna kosovska policija štrajkuje zbog plata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2010

GRAČANICA - Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije počeli su danas štrajk u policijskom kampu u mestu Kišnica kod Gračanice, zahtevajući da im se povećaju plate...Potrparol Kosovske policije Arben Beka rekao je agenciji Beta da su pripadnici specijalne jedinice tražili da se njihove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.