Sindikati najavljuju generalni štrajk za 17 jujli

Izvor: Blic, 15.Jul.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati najavljuju generalni štrajk za 17 jujli

Beograd - Savez samostalnih sindikata Srbija i UGS Nezavisnost doneli su odluku o stupanju u generalni štrajk zaposlenih u Srbiji 17. jula sa zahtevom da se iz skupštinske procedure povuče Predlog zakona o izmenama zakona o radu i Predlog zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Štrajk zaposlenih ispoljava se prestankom rada na mestu rada na kome su zaposleni i protestnim okupljanjem koje će početi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 17. jula okupljanjem na Trgu Nikole Pašića, navodi se u saopštenju dva sindikata.

Pročitajte još Počeo sindikalni protest protiv izmena Zakona o radu Vulin: Opozicija bez argumenata, sindikati tvrdoglavi

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sindikati najavljuju generalni štrajk za 17. juli

Izvor: Blic, 15.Jul.2014

Beograd - Savez samostalnih sindikata Srbija i UGS Nezavisnost doneli su odluku o stupanju u generalni štrajk zaposlenih u Srbiji 17. jula sa zahtevom da se iz skupštinske procedure povuče Predlog zakona o izmenama zakona o radu i Predlog zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju...Štrajk zaposlenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.