Serija A pod znakom pitanja

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A pod znakom pitanja

Udruženje fudbalera Italije objavilo je da će stupiti u štrajk ako se ne potpiše novi kolektivni ugovor pre početka sezone.

Predstavnici igrača svih 20 klubova Serije A sastali su se u Milanu.
Činjenica je da sezona ne može početi bez kolektivnog ugovora. Mi se nadamo da će ipak početi jer to znači da će novi ugovor biti potpisan – rekao je predsednik Udruženja Damjano Tomazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << .
Predsednik Fudbalskog saveza Italije Đankarlo Abete održaće kasnije konferenciju za novinare na kojoj će dati predlog da se dozvoli klubovima da odstrane iz prvog tima igrače koji ne žele da treniraju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ultimatum štrajkača Fudbalskom savezu Italije

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2011

Udruženje fudbalera Italije objavilo je danas da će stupiti u štrajk ako se ne potpiše novi kolektivni ugovor pre početka sezone.

Nastavak na Sportal.rs...

Štrajk i u Seriji A?

Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2011, 13:12

Udruženje fudbalera Italije objavilo je da će stupiti u štrajk ako se ne potpiše novi kolektivni ugovor pre početka sezone... Predstavnici igrača svih 20 klubova Serije A sastali su se danas u Milanu. "Činjenica je da sezona ne može početi bez kolektivnog ugovora. Mi se nadamo da će ipak...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.