Savez boraca preti štrajkom zbog prevaranata

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez boraca preti štrajkom zbog prevaranata

LESKOVAC – Predstavnici novformiranog Saveza udruženja boraca rata od 1990 do 1999. godine zapretili su danas štrajkom, ukoliko vrh države ne reaguje na krivičnu prijavu protiv prevaranata koji od vojnih rezervista uzimaju novac.

Predsednik tog udruženja Dušan Nikolić rekao je na konferenciji za novinare da se poslednjih meseci pojavilo više osoba koje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od ratnih vojnih rezrevista uzimaju novac i punomoćje za nova posredovanja u naplati ratnih dnevnica.

“Svako novo uzimanje para od više puta izmanipulisanih rezervista je krivično delo, a s obzirom da je reč o očigledno organizovanoj pllački, njenim akterima se mora stati na put”, upozorio je Nikolić.

Konferenciji su prisustvovali i predstavnici kruševačkih, niških, aleksinačkih, vlasotinačkih, kao i ratnih rezervista iz Valjeva, koji su kazali da će se u štrajk stupiti početkom iduće godine.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.