Samohrani otac iz Niša počeo štrajk glađu zbog izvršitelja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2020, 11:22

Samohrani otac iz Niša počeo štrajk glađu zbog izvršitelja

Nišlija Bojan Milovanović je samohrani otac troje dece, a jutros je u centru Niša počeo štrajk glađu. Kao razlog navodi to što mu stigla odluka da ponovo platu alimentaciju, tvrdi neosnovano, jer je već jednom platio, a zvanično je i staratelj od prošle godine i deca žive sa njim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Samohrani otac iz Niša prekinuo štrajk glađu, nadležni mu obećali pomoć

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2020

Nakon što je jutros počeo štrajk glađu zbog naplate alimentacije za koju tvrdi da je neosnovana, samohrani otac iz Niša Bojan Milovanović dobio je poziv većnice za socijalna pitanja Tijane Đorđević Ilić i Centra za socijalni rad i privremeno je prekinuo štrajk. Obećana mu je pomoć, a direktor...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.