Izvor: Kurir, 09.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici vrbaškog "Mepola" u štrajku

VRBAS, 9. jula 2008. (Beta) - Radnici preduzeća za proizvodnju i preradu plastičnih masa "Mepol" iz Vrbasa danas su započeli generalni štrajk zbog neisplaćenih zarada, putnih troškova, regresa i toplog obroka za prethodna dva meseca. Radnici od direktorke "Mepola" Mirjane Janevski zahtevaju isplatu zaostalih zarada za maj i jun ove godine, isplatu putnih troškova, regresa i toplog obroka, uplatu doprinosa i povezivanje radnog staža, obezbeđivanje mera zaštite na radu i izdavanje potvrda o posedovanju akcija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Generalni štrajk do isplate

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2008, 08:37

VRBAS - Oko 50 radnika Preduzeća za proizvodnju i preradu plastičnih masa „Mepol“, koje je privatizovano pre nešto više od godinu dana, od kada posluje u okviru privatnog preduzeća „Dendi pro“ sa sedištem u Kucuri, od juče je u generalnom štrajku...Radnici koji su stupili u štrajk, članovi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.