Radnici Srboleka prekidaju štrajk

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Srboleka prekidaju štrajk

Štrajkački odbor farmaceutske kompanije "Srbolek" saopštio je danas da je Agenciji za mirno rešavanje radnih sporova predao potpisan sporazum o prekidu štrajka, koji traje dve sedmice.

Štrajkači odbor je naveo da je sporazum Agenciji predao juče, a da je problem u tome što se, kako tvrde, generalni direktor Jovica Stefanović "ni posle dve sedmice štrajka nije oglasio".

"Ni posle >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dve nedleje štrajka generalni direktor se nije oglasio, i pored Rešenja Republičke inspekcije rada da je po Zakonu o štrajku dužan da se odazove i otpočne pregovore sa Štrajkačkim odborom", navedeno je u saopštenju.

Predstavnicima štrajkača i poslovodstvu "Srboleka" je 17. avgusta uručen predlog sporazuma o mirnom rešenju radnih sporova, a oni su imali rok od tri dana da se o tome izjasne.

U saopštenju štrajkačkog odbora "Srboleka" navodi se da će narednih dana taj odbor organizovati protestne šetnje sa namerom da upozna nadležne državne organe sa zahtevima, kao i rešenjem koje nude državi da se petogodišnja agonija "Srboleka" okonča.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustava štrajka u Srbijaleku

Izvor: B92, 21.Avg.2010

Beograd -- Štrajkački odbor farmaceutske kompanije "Srbolek" je Agenciji za mirno rešavanje radnih sporova predao sporazum o prekidu štrajka, koji traje dve sedmice...Štrajkači odbor je naveo da je problem u tome što se, kako tvrde, generalni direktor Jovica Stefanović "ni posle dve sedmice štrajka...

Nastavak na B92...

Srbolek predao potpisan sporazum o prekidu štrajka

Izvor: Capital.ba, 21.Avg.2010

BEOGRAD, Štrajkački odbor farmaceutske kompanije 'Srbolek' saopštio je danas da je Agenciji za mirno rješavanje radnih sporova predao potpisan sporazum o prekidu štrajka, koji traje dvije sedmice. Štrajkači odbor je naveo da je sporazum Agenciji predao juče, a da je problem u tome što se, kako...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.