Radnici Petroremonta nastavljaju štrajk

Izvor: S media, 17.Mar.2010, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Petroremonta nastavljaju štrajk

Radnici pančevačkog preduzeća Petroremont odlučili su da nastave generalni štrajk jer nisu zadovoljni što je Azotara odbila da plati 50 miliona dinara duga toj firmi, izjavio je danas predsednik Štrajkačkog odbora Radovan Kočić.

Na sastanku predstavnika dva preduzeća i lokalne vlasti rečeno je da Azotara neće platiti dug od 50 miliona dinara Petroremontu jer ga smatra spornim, ali će toj firmi pomoći da izadje iz krize davanjem avansa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Rečeno nam je da ćemo tim avansom Azotare dobiti pet ličnih dohodaka, ali davanje avansa je novo zaduživanje i tako ćemo samo iskopati novu rupu za pet meseci",
rekao je Kočić.

Dodao je da će radnici tražiti da vlasnik preduzeća Dušan Stupar odgovori da li želi da ulaže u tu firmu.

Radnici Petroremonta štrajkuju više od dva meseca zahtevajući isplatu nekoliko zaostalih zarada.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.