Rаја Rodić nije dobro

Izvor: Kurir, 03.Nov.2009, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rаја Rodić nije dobro

BEOGRAD - Drama Radisava Rodića u beogradskom istražnom zatvoru se nastavlja. Iako je iz Okružnog suda objavljeno da je prekinuo štrajk glađu, vlasnik Kurira i Glasa ni posle sedam dana nije odlučio da li će početi da jede. Rodića je juče u pritvoru posetila ćerka Natalija. Posle dirljivog susreta uz obostrane suze, pokušala je da ga ubedi da zbog veoma teškog zdravstvenog stanja makar prekine gladovanje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tata se oseća loše

Izvor: Glas javnosti, 03.Nov.2009

BEOGRAD - Drama Radisava Rodića u beogradskom istražnom zatvoru se nastavlja. Iako je iz Okružnog suda objavljeno da je prekinuo štrajk glađu, vlasnik Glasa javnosti i Kurira ni posle sedam dana nije odlučio da li će početi da jede. Rodića je juče u pritvoru posetila kćerka Natalija. Posle...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.