Okončan štrajk na TV Mozaik, ostaje samo osam zaposlenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončan štrajk na TV Mozaik, ostaje samo osam zaposlenih

NOVI SAD -

Zaposleni u Televiziji Mozaik koji su od početka septembra bili u štrajku, prekinuli su protest a Upravni odbor je doneo odluku o racionalizaciji, na osnovu koje će u toj novosadskoj stanici na mađarskom jeziku ostati svega osam zaposlenih, od kojih dva urednika novinara.

Vršilac dužnosti direktora Televizije Mozaik Artur Hofman najavio je i da će od 1. novembra na snagu stupiti i nova programska šema koja će učvrstiti saradnju sa subotičkom RTV Panon. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ranije se u medijskoj javnosti spekulisalo da će TV Mozaik u budućnosti biti samo dopisništvo RTV Panon, koja takođe program emituje na mađarskom jeziku.

Sindikat Nezavisnost, koji je organizovao štrajk, saopštio je da nije zadovoljan postignutim rezultatima.

Sindikalci su dodali da je štrajk obustavljen jer su procenili da je doveden u pitanje opstanak te medijske kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na TV Mozaik ostaje samo osam zaposlenih

Izvor: Kurir, 25.Okt.2012

Od 1. novembra na snagu stupa i nova programska šema koja će učvrstiti saradnju sa subotičkom RTV Panon..NOVI SAD - Zaposleni u Televiziji Mozaik koji su od početka septembra bili u štrajku, prekinuli su protest a Upravni odbor je doneo odluku o racionalizaciji, na osnovu koje će u toj novosadskoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.