Odložen protest taksista

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen protest taksista

Na molbu iz kabineta premijera, štrajk taksista koji je bio planiran za sutra pomeren je za 10. decembar, kaže predsednik Saveza udruženja taksista Srbije Aleksandar Bjelić.

Bjelić je za Fonet rekao da će sutra u 10 časova početi pregovori sa predstavnicima Vlade.

"Zahtevi su uslovni optpis dugovanja, odnosno da svi oni koji redovno budu izmirivali svoje obaveze, neće imati problema", objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Bjelić.

Oni koji budu preskočili da svoje obaveze uplate tri puta, izgubili bi dozvolu, rekao je Bjelić, a država bi pokrenula postupak plenidbe imovine.

Prema njegovim rečima, drugi zahtev taksista je povlačenje iz procedure Zakona o prevozu putnika i tereta u drumskom saobraćaju.

"Razlog je taj što nismo učestvovali u donošenju tog nacrta i sama ta rešenja za nas su neprihvatljiva", izjavio je Bjelić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beograđani, opustite se, nema štrajka taksista

Izvor: Mondo, 02.Dec.2014

Štrajk taksista koji je bio planiran za sutra pomeren je za 10. decembar na molbu iz kabineta premijera, izjavio je večeras FoNetu predsednik Saveza udruženja taksista Srbije Aleksandar Bjelić...Foto: MONDO - Petar Stojanović..Bjelić je rekao da će sutra u 10 časova početi pregovori sa predstavnicima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.