Nikolić: Nema koalicije sa DS-om

Izvor: B92, 29.Apr.2011, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nema koalicije sa DS-om

Beograd -- Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je da nikakva koalicija sa DS "ne dolazi u obzir" i da "teško da više postoji motiv i za razgovore" dve stranke.

Nikolić je naglasio da posle "ignorantskog stava vladajuće koalicije" prema njihovim zahtevima je jasno da nikakva koalicija nije moguća.

Nikolić je rekao da SNS nema šta da traži sa ljudima koji "ignorišu sopstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narod i koji ništa nisu učinili da tom narodu bude bar malo bolje, a sebi su punili džepove".

Upitan o svom štrajku glađu i žeđu tokom kojih je tražio raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, Nikolić je rekao da je gladovanje bila prilika da se "poistoveti sa narodom koji danas u Srbiji pati", a da su muke pojačane žeđu, kako kaže, bile način da se solidariše sa tim ljudima i da pokaže da ih razume i da oseća njihov bol.

Nikolić je najavio da će SNS svakodnevno ukazivati na, kako je naveo, korupcionaške afere i privilegije koje ima vladajuća koalicija.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.