Nastavlja se štrajk u Primeri

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se štrajk u Primeri

Štrajk u španskom fudbalu nastavlja se i narednog vikenda, što znači da se neće odigrati utakmice drugog kola Primere i druge lige, saopštio je portparol Sindikata španskih igača Luis Hil.

Predstavnici Sindikata i Španske lige ni danas nisu uspeli da postignu dogovor, što znači da će se nastaviti sa štrajkom koji je stupio na snagu proteklog vikenda, kada su odloženi mečevi prvog kola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Hil je napomenuo da problem nije rešen i da su pozicije obeju strana i dalje veoma udaljene.
Sledeći sastanak predstavnika Sindikata igrača i Lige održaće se u utorak u 16 časova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajkovi fudbalera u Italiji i Španiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Avg.2011

Štrajk u španskom fudbalu nastavlja se i narednog vikenda, što znači da se neće odigrati utakmice drugog kola Primere i druge lige, saopštio je danas portparol Sindikata španskih igrača Luis Hil.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.