NAČELNIK POLICIJE: NE PRETIM ZBOG SVOJE SUPRUGE!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAČELNIK POLICIJE: NE PRETIM ZBOG SVOJE SUPRUGE!

BEOGRAD - Ispituju sagovornike Kurira! Doktorka Nevenka Ilić, zaposlena u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu, kaže da ju je juče, pošto je Kurir objavio njenu izjavu da joj je policija pretila hapšenjem ako da podršku direktoru Dragoljubu Đokiću, ponovo zvao policajac i rekao joj da bi trebalo opet da dođe u stanicu.

BEOGRAD - Ispituju sagovornike Kurira!

Doktorka Nevenka Ilić, zaposlena u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu, kaže da ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << juče, pošto je Kurir objavio njenu izjavu da joj je policija pretila hapšenjem ako da podršku direktoru Dragoljubu Đokiću, ponovo zvao policajac i rekao joj da bi trebalo opet da dođe u stanicu.

Kako Kurir saznaje, kragujevačka policija je dosad saslušala više od desetak zaposlenih u Institutu koji štrajkuju od 26. septembra.

S druge strane, Ivan Đorović, načelnik kragujevačke policije, demantovao je da bilo ko iz policije preti radnicima Instituta hapšenjem.

- Mi postupamo po krivičnoj prijavi. Dr Andrejević je saslušana jer se sumnjiči za krivično delo, dok je dr Ilić pozvana jer je na prozoru njene kancelarije bila zalepljena poruka „Organizovani kriminal neće proći u mom gradu“ - objasnio je Đorović. On navodi da se policija ni u kom smislu ne meša u štrajk radnika, bez obzira na to što njegova supruga Jelica radi u Institutu.

(E. K.)

Štrajkački odbor: Jelica Đorović nije idejni vođa!

Dragana Ivanović, predsednica štrajkačkog odbora, navela je da je dr Vesna Andrejević pozvana u policiju zato što je protiv nje podneta krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja, a, Jelica Đorović, supruga načelnika policije, nije idejni vođa štrajkača.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.