Malinari štrajkuju glađu

Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malinari štrajkuju glađu

BEOGRAD - Nekoliko stotina malinara juče je, „naoružano“ parolama „Srpska buna“ i „Pšenica džaba, kukuruz badava, Vojvodina se muze kao krava“, nastavilo protest ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu zahtevajući više otkupne cene malina, a nekoliko njih počelo je i štrajk glađu. Oni traže otkupnu cenu maline od 160 dinara po kilogramu.

Mrka ponudio osveženje

Malinare je obišao samo ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Nisam bio tu nekoliko dana i stvarno ne znam šta se dešava. Evo ja sam samo došao da vidim da li vam treba neko piće, hrana. I samo da znate da vlada čini sve što može da vam pomogne - objasnio je Mrkonjić, koji je od okupljenih dobio pohvale jer se, kako kažu „jedini setio da ih obiđe“.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.