Lončar o štrajku lekara: Sačekajmo Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar o štrajku lekara: Sačekajmo Vučića

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da se problemi sindikata koji su najavili štrajk upozorenja mogu rešiti dijalogom.

"Nisam pristalica toga da štrajkujemo za neke naznake, posebno kada imamo za subotu najavljen sastanak sa premijerom", rekao je Lončar novinarima u Beogradu.

Lončar je odgovorajući na pitanje novinara kako komentariše najavljeni štrajk upozorenja sindikata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << među kojima je i sindikat zdravstva, kazao da misli da je krajnje logično da se sačeka sastanak u subotu.

Kada ljudi žele da naprave nešto dobro, onda je to samo stvar dogovora i dijaloga, rekao je Lončar.

"Ne vidim problem da se to ne reši", zaključio je ministar zdravlja.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare koju su organizovali sindikati javnog sektora centrala reprezentativnih sindikata SSSS i granski sindikat Nezavisnost najavljeno je da će danas u periodu od 11 do 12 sati biti organizovan štrajk upozorenja.

Sindikati javnog sektora nezadovoljni su načinom na koji se donosi zakon o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru i predloženim rešenjima i tvrde da nisu uvaženi svi njihovi zahtevi.

113

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar o štrajku javnog sektora: Sačekati sastanak sa premijerom

Izvor: Blic, 03.Feb.2016

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da se problemi sindikata koji su najavili štrajk upozorenja mogu rešiti dijalogom..."Nisam pristalica toga da štrajkujemo za neke naznake posebno kada imamo za subotu najavljen sastanak sa premijerom", rekao je Lončar novinarima u Beogradu...Lončar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.