Košarkaši Vojvodine u štrajku

Izvor: B92, 12.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Vojvodine u štrajku



Košarkaši Vojvodine stupili su u štrajk upozorenja zbog neisplaćenih plata. Kako je istakao kapiten novosadskog tima Ivan Ivanović, igrači Vojvodine su od leta 2007. dobili samo jednu platu. Iz protesta oni će propustiti dva treninga, a Ivanović najavljuje da ukoliko ne bude bilo dogovora uprave možda neće putovati na utakmicu regionalne NLB lige sa Olimpijom u Ljubljani sledećeg vikenda. Zbog finansijskih problema novosadskog kluba, tim su tokom sezone već napustili Uroš Duvnjak i Marko Lekić.

Vojvodina u regionalnom takmičenju ima skor od 10 pobeda i isto toliko poraza, i nalazi se na devetom mestu na tebeli.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Štrajk košarkaša Vojvodine

Izvor: Blic, 12.Feb.2008

Košarkaši Vojvodina Srbijagasa odbili su u ponedeljak uveče da treniraju zbog neisplaćenih dugovanja.....Nezadovoljni igrači najavili su da ukoliko im se ne izmire dugovanja iz 2007. neće otputovati u Ljubljanu na meč NLB lige sa Olimpijom. Košarkaši su odlučlili da propuste i današnji prepodnevni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.